A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Олександрівської селищної ради

ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ,,БАРВИ НАДІЙ''

Дата: 29.03.2024 15:25
Кількість переглядів: 6

З 23 по 28 лютого 2024 року відбувся обласний конкурс розмовного жанру «Барви надії», який проводиться з метою розвитку та популяризації розмовного жанру, формування художніх смаків, виховання у дітей та молоді патріотичних почуттів на кращих зразках вітчизняної та зарубіжної культурної спадщини, збагачення репертуару високохудожніми творами класиків і сучасних авторів, залучення населення області до активної участі у культурному житті держави та з нагоди відзначення 105-річчя Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Цей конкурс є візитівкою Миколаївської області. Щорічно до участі у ньому долучається безліч закоханих у театральну сцену, аби продемонструвати свій талант та політ фантазій. І цей рік вкотре довів прихильність наших учасників до театрального жанру: 144 виконавських одиниць з 37 громад Миколаївської області.

ВІТАЄМО ВОЛОДИМИРА ГУРОВА З ПОЧЕСНИМ I МІСЦЕМ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ,,БАРВИ НАДІЙ''. ПИШАЄМОСЯ ТОБОЮ І БАЖАЄМО НОВИХ УСПІХІВ ТА ПЕРЕМОГ!

ВІТАЄМО ТЕАТРАЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ "ПЕРЛИНКИ" З ПОЧЕСНИМ IІ МІСЦЕМ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ,,БАРВИ НАДІЙ''. Бажаємо і надалі досягати неймовірних успіхів, на повну реалізовувати величезні творчі можливості та задуми у життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень