A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Олександрівської селищної ради

Новини

Семінар-практикум "Діяльність клубних закладів у повоєнний час"

7 вересня 2023 року на базі екокомплексу с.Мігія Первомайського району пройшов семінар-практикум "Діяльність клубних закладів у повоєнний час" в рамках проєкту обласної культурної акції "Від громади до громади".

10:42 11.09.2023

День фізичної культури та спорту в Олександрівській громаді

Цьогоріч 9 вересня українці відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації та розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту - добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров'я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

10:11 11.09.2023

В Олександрівці відзначили День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

10:07 11.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень