A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Олександрівської селищної ради

Новини

Знову переможці!!!

Команда греко-римських борців “Олександрівські тигри” знову не заплямувала честь свого клубу. Це справжні тигри!!! Попри щільний графік змагань, спортсмени тримають стрій і показують гарні результати. Щойно повернулись із традиційного Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби, що відбувався 09-11 червня в с. Пелагіївка, Баштанського району. На змаганнях були присутні понад 150 юних борців із Софіївської громади, Новобузької громади СК “Борець”, Казанківської громади, м. Новоукраїнки Кіровоградської області, м. Вознесенська та смт Олександрівки Миколаївської області, Дніпропетровської області, м. Кривий Ріг, с. Рівне Очаківського району, м. Миколаєва: ДЮСШ №1, МОК ДЮСШ та Вищого училища фізкультури і спорту. Не дивлячись на велику кількість учасників наша команда показала сильну та гідну боротьбу і по результатам змагань виборола кубок за почесне загальнокомандне ІІ місце, що є великою гордістю не лише для спортсменів, а й для всієї нашої громади!

09:29 13.06.2023

Про проєкт “DreamWay”

Ділимося із Вами інформацією про проєкт “DreamWay”, який дасть молоді можливість дізнатися про те, як мрії про навчання за кордоном можуть стати реальністю менше ніж за 12 місяців!

09:28 13.06.2023

Активні парки - локації здорової України

 26 квітня в нашій громаді стартував проєкт "Активні парки - локації здорової України", що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

14:21 23.05.2023

День вишиванки

18 травня, в нашій громаді відбувся яскравий МЕГА МАРШ "А над світом українська вишиванка квітне - символ моєї держави, народу мого" присвячений Дню вишиванки, який об'єднав мешканців Олександрівської громади та почесних гостей, які завітали на свято.

14:16 18.05.2023

Відкриття Меморіального комплексу “Алея пам`яті героїв Олександрівської громади”

16 травня в нашій громаді відбулось урочисте відкриття Меморіального комплексу «Алея пам’яті Героїв Олександрівської громади» - наших земляків, які загинули у війні з російським окупантом, починаючи з 2014 року.

15:50 16.05.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень